Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Racas ♂ kotiutunut

Koko: aikuisena?
Ikä: noin 3kk (20.12.17)
Sijainti: Liettua/ Mazas Draugas

Luonne: reipas ja iloinen pikku vauva

20.12.17

Minä ja veljeni löydettiin roskiksesta. Olemme roskia. Emme kelpaa kenellekään. Tulimme maailmaan vahingossa vastuuttomien ihmisten vastuuttoman käytöksen seurauksena ja meidät haluttiin hävittää elävinä helpoimmalla mahdollisella tavalla. Se tekee kenen tahansa normaalin ihmisen TOSI vihaiseksi.

Jos eläinsuojeluyhdistykset löytää pennut äitinsä kanssa, niin äiti steriloidaan heti kun mahdollista. Jos äidillä on omistaja, niin äiti joka tapauksessa steriloidaan ja palautetaan omistajalle jo niin, että vahinkoja ei pääse enää tulemaan.
Roskispennuisssa on se surullinen juttu, että kukaan ei pääse steriloimaan äitikoiraa ja vahinkoja tulee tapahtumaan tulevaisuudessakin. Se on vaan niin surullista ja inhottavaa. Koska meitä vahinkopentuja on niin paljon, niin onneksi oman maamme ulkopuolella on ihania ihmisiä, jotka välittävät roskispennuista.

Veljeni löysi heti kodin Saksasta ja minä lähden Suomeen. JEEE! Meidän elämämme muuttuu täysin. Voi kun kaikki koirat voisivat syntyä maailmaan toivottuina ja rakastettuina perheenjäseninä, ei roskina.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-