Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rama ♀ leikattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 01.2018
Koko: n. 40 cm, 8 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: ujo, nöyrä, hieman prinsessa

29.6.2020

Kaikki uudet asiat ovat minulle niin pelottavia. Et edes usko, miten koko maailma on minulle ihan uusi asia. Tarhalla ovat kuitenkin huomanneet edistystä siitä, kun tulin tänne toukokuussa. Osaan jo iloita, kun ihminen tulee meitä ruokkimaan ja viettämään kanssamme aikaa. Olen hiukan prinsessa, jos joku juttu on minulle liikaa, niin vikisen ihan hurjasti. Minusta tulee hyvä koira, kunhan perheeni antaa minulle aikaa ja ymmärrystä.

Meidän tarhalta lähti tänä keväänä paljon koiria Suomeen ja se oli ihan mahtava juttu, sillä niihin tyhjiin häkkeihin saatiin tuotua lisää apua tarvitsevia koiria. Meidän entisistä omistajista oli jo tullut pitkään ja paljon valituksia. Meitä oli yhdeksän koiraa pahalla pihalla, jossa meistä ei huolehdittu ja juostiin ympäri kylää etsimässä ruokaa. Vihdoin pääsimme turvaan. Olemme Sati, Peleda, Deila ja minä oletettavasti äitikoira Rama.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-