Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rio KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 01.2019
Koko: n. 46 cm (16 kg)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rohkea, leikkisä

18.7.2020

Rohkea, leikkisä, iloinen, lapsiystävällinen, aktiivinen. Tarpeeton omistajilleen. Minä persoonallinen tankkihössöttäjä rakastan elämää ja kaikenlaista touhuamista, varsinkin kun olen kesäkuussa päässyt eroon ketjuelämästä ja olen kotihoidossa leikkimässä tämän kivan tytön kanssa.

Ilopilleri mille tahansa perheelle, joka ymmärtää, että maaseudun hylätty koira on raakamateriaalia, jolle pitää opettaa paljon kotikoiran tapoja.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-