Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rudute ♀ leikattu

Koko: n. 35 cm / 8 kg
Ikä: arviolta n. 7 vuotta
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: suloinen, kiltti neiti

22.4.18

Minä vain ilmeistyin yhden maalaistalon pihaan. Kukaan ei tiedä mistä, mutta aavistellaan, että joku vain toi minut sinne. Vieraana olen kyllä tosi kohtelias. En pyydä mitään kuin rauhaa, pikku välipalaa ja lämmintä nurkkausta jossa voin nukkua.


HUOM.

Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikkoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-