Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Siese ♀ leikattu VARATTU
Emme ota vastaan uusia hakemuksia!

Syntymäaika / Ikä arvio: 12.2019
Koko: n. 36 cm, 5 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: arka, hiljainen tarkkailija

3.10.2020

Sukulaiskoirani Peleda, Rama, Deila, Sati ja Bruolis ovat jo Suomessa omissa kodeissaan. Minä jäin jälkijunaan odottamaan, koska olin pienin ja heikoin. Kun tulin tarhalle kesäkuussa 2020, olin lähes karvaton. Ulkoloiset olivat tehneet ihollani tosi pahaa jälkeä.

Minut ja sisarukseni otettiin huostaan huonolta omistajalta, jolla oli useita koiria pihalla, nälissään, kiertämässä naapuritaloja ruokaa etsimässä. Meistä tuli paljon valituksia ja pääsimme tarhalle. Me olimme kaikki enemmän tai vähemmän ujoja ja vaatimattomia. Minä niin ujo, että minua voisi kutsua araksi koiraksi. Kun sisarukseni yksi toisensa jälkeen uskaltautuivat ulos koirankopista, niin minä istuin tiiviisti piilossa. Meitä koiria kävi kesällä katsomassa Pet Rescue Finlandin porukkaa Suomesta asti, eivätkä he ikinä nähneet nenänpäätäni enempää. En ole kuitenkaan mikään ihan villikoira. Kun pääsin karkuun tarhalla, niin tulin heti takaisin, en lähtenyt mihinkään kauas paniikissa juoksemaan.

Nyt aurinko paistaa risukasaankin, sanotaan, ja pääsin vihdoin näille sivuille kodinetsijäksi. Ensin tapahtui sellainen onnenpotku, että tarhan omistaja otti minut kotihoitoon. Kotioloissa minusta on alkanut kuoriutua oikea pikku rinsessa, ihana, hellä, leikkisä pikkukoira. Minusta tulee vielä hyvä.

Tarvitsen rauhallisen ja kärsivällisen kodin. Toinen koira toisi minulle tukea ja turvaa, rauhallinen asuinalue olisi vähemmän pelottava kuin kaupungin vilske. Kissoihin olen tottunut kotihoidossa. Näillä eväillä lähden kodinetsijäksi.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla sekä talutushihna.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.