Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sina ♀ leikataan KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 04.2013
Koko: n. 40 cm, 12 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: iloinen, vaatimaton

26.4.2020

Tulin kotihoitoon tammikuussa 2020 ja olen todellinen eläinsuojelijoiden työvoitto. Jo pari vuotta sitten eläinsuojelijat kävivät pihallani ja pyysivät omistajia antamaan minut steriloitavaksi. Vahinkopennut toisensa jälkeen ja ette halua tietää, mitä pennuilleni tapahtui. Uskomatonta, että yhäkin maaseudun synkillä, alkoholisoituneilla pihoilla pikkuisia koiranpentuja hukutetaan, haudataan eläviltä, viedään metsään kuolemaan. Tuolloin omistajani eivät suostuneet antamaan minua steriloitavaksi. Eivät, vaikka eläinsuojelijat lupasivat tehdä kaiken ja maksaa kaikki laskut. Aggressiivista uhkailua, huutoa, oven lukitsemista. Sellaista nämä eläinsuojelivat joutuvat kokemaan.


Tämä minun pihani oli sellainen piha, joka oli koko ajan eläinsuojelijoiden silmän alla. Minua ja pentujani yritettiin auttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tänä talvena minulla oli taas viikon vanhat pennut kun eläinsuojelija tuli pihalleni. Tavanomainen riita, tavanomaiset pyynnöt ja sitten luovutusvoitto, 10 eurolla eläinsuojelijat saivat ostettua minut ja pentuni. Nyt vihdoin meilläkin oli hinta, arvo. 10 euroa äitikoira ja pennut.

En ole enää nuoruuden hehkeä koira, mutta en ole vielä vanhakaan. Kuka haluaisi antaa minulle ansaitsemani loppuelämän ihmisen parhaana ystävänä?

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-