Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Skelis nyk. Keni KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 01.2019
Koko: n. 48 cm (18 kg)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen, luottavainen

23.7.2020

Kun muut koirat häkeissään näkevät ihmisen lähestyvän, niin alkavat haukkua ja vinkua ja hyppiä ja vaatia huomiota. Mitä minä poika teen? Istun ja katson. Tiedätkö miten harvinaista se on? Minä vain istun ja vähän heilutan häntää ja tarkkailen tilannetta ja odotan vuoroani. Olen super ihana koira. Luottavainen, rauhallinen, rakastava. Ainoa mitä olen tähän asti pelännyt, on lattialuuta. Hui, miten pelottava juttu.

Viranomaiset veivät minut pois omistajani luota ja arvaa miten harvinainen juttu se on kotimaassani? Yleensä koira saa olla aika pahassa kunnossa, että viranomaiset sanoisivat että nyt riittää, koira pois ja sakkoja omistajalle. Näin kävi minulle. Olin pahassa kunnossa. Omistajani ei tykännyt minusta ja piti minua nälässä tahallaan, ilkeyttään. Kostona. Julmuutena maailmalle ja maailman heikoille olennoille, jotka eivät voi puolustaa itseään kahlittuna navetan seinään.

Tulin tarhalle toukokuussa ja olen jo kuin eri koira. Nyt olen valmis etsimään omaa kotia, jossa minua kohdellaan kunnioituksella ja rakastetaan perheenjäsenenä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-

Tässä kunnossa minut otettiin huostaan omistajaltani