Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sticas KOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 4.2018
Koko: noin 40 cm / 8 kg
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: kiltti, hieman ujo, suloinen pentu

29.3.19

niin se aika vaan vierii ja kovasti odotan sitä päivää, että pääsisin oman perheen luokse rauhassa tutustumaan, mitä se mukavalta kuulostava lemmikin elämä oikein on.

Täällä tarhalla aika ihmisten kanssa on todella rajattua ja vähäistä, kun päivän askereisiin ja niihin kymmeniin ja taas kymmeniin puhelinsoittoihin hylätyistä koirista menee kovasti aikaa.

Pääsen kuitenkin päivittäin hetkeksi tutustumaan pihapiiriin ja muihin koiriin. Se on vain minulle aina kovin jännittävää ja en oikein uskalla mitään tehdä. Katselen kun muuta kaverit juoksentelee pitkin pihaa ja hyörii ympärillä, mutta itse en oikein vielä uskalla mennä mukaan.

Haluaisin kovasti ihmisten läheisyyttä, mutta kaikki jotenkin vielä pelottaa, etten ihan uskalla hakeutua kunnolla hoitajienkaan luokse. Uskon kuitenkin, että vielä se minunkin päivä koittaa ja pääsen omaan kotiin, missä on ihmisiä jotka ymmärtävät minua ja haluavat käyttää aikaa siihen, että minä opin rentoutumaan ja luottamaan ihmisiin.

19.12.18

Minusta kasvaa varmaan isompi koiruus. Olen lokakuusta 2018 lähtien ollut tarhalla ja yritän päästä eroon ujoudestani. Kaikki on uutta. Olen kiltti ja rohkaistun päivä päivältä.

Äitini oli sellainen tyypillinen maaseudun koditon koira. Kulkurityttö. Hän meni talosta taloon kerjäten ruokaa ja synnytti pentueen toisensa jälkeen. Minä ja sisarukset synnyttiin navetan nurkassa heinäkasaan. Jossain talossa äitiä ruokittiin, toisissa potkittiin. Onneksi aina löytyy hyviä ihmisiä. Yksi mies soitti eläinsuojelijoille ja pyysi hakemaan äitini pois. Äiti saataisiin steriloitua ja hänestä tulisi ihmisten koira, ei villikoira.

Minä olen onnekas vauva. Satoja minunlaisiani pentuja kuolee välinpitämättömyyteen, nälkään, kylmyyteen tai tapetaan muuten vaan. Minulla on mahdollisuus saada oma koti.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-