Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tukas nyk. Tauno ♂ KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 2013
Koko: n. 40 cm / 10 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: iloinen ja reipas poika

6.1.2020

On se kummaa, kun eläintensuojelijoiden omilla sukulaisillakin on koiria, jotka elävät huonosti ja joita ei rakasteta. Minut haki pois omistajani pojan ex-vaimo. Hän pelastaa koiria ympäri kyliä ja jo monta vuotta hänellä on käynyt minua sääliksi. Niin ihana koira, niin huono koti. Hän kävi minua taas katsomassa ja tuomassa ruokaa ja huomasi, että nyt en ollut pelkästään surullinen, olin myös kipeä.


Minut vietiin heti eläinlääkärille ja havaittiin anaalirauhasten tulehdus ja kipupisteitä lihaksissa. Minulla oli kuumettakin. Tämä kaikki tapahtui syyskuussa ja olen toipunut mainiosti. Kun oloni on hyvä ja terve, olen muuttunut iloisemmaksi ja reippaaksi koiraksi. Olen valmis etsimään oikeaa, omaa kotia vuosien laiminlyönnin jälkeen.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-