Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tukas ♂ leikataan VARATTU

Ikä: n. 4 vuotta
Koko: n. 40 cm / 7 kg
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: suloinen, nöyrä, kiltti ja kaunis lumipallonen

13.2.2019

Näin sujuu maalaiskoiran elämä. Ensin tulen taloon jostain lahjana, saan asua sisällä kun olen pieni. Sitten alan häiritä perheen elämää ja muutan ulkokoiraksi ketjuun kiinni. Sitten minusta tulee tarpeeton. Ihan vain "hakekaa pois, ei me tätä koiraa tarvita".

Katsokaa nyt minua, miten joku perhe voi noin vain hylätä minut? Olen suloinen, nöyrä, kiltti ja kaunis lumipallonen, erikoisen ja kauniin näköinen. Varsinainen koira-aarre. Pesu ja turkin pöyhötys, hyvää ruokaa, rakkautta, sosialisointia, koulutusta, huolta ja olen ihmisen paras ystävä elämäni loppuun asti.

Eläinlääkäri tarkisti minut ja olen kuuro. Kuulen vain kovat äänet. Olen varmaan syntynyt kuurona, koska mitään varsinaista vikaa tai vammaa minusta ei löytynyt. Kuurous tuo minulle yhden ison plussan, en ilmeisesti hauku ollenkaan. Takuita ei ole, mutta tähän asti olen ollut superhiljainen.

Tukas, boy (will be castrated), about 40-cm (7 kg), about 4-years old. Sweet, quiet, friendly dog, but deaf, can only hear loud sounds. Family gave him away.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-