Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tutis KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 07.2019
Koko: n. 34cm (7kg)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: Iloinen, ystävällinen ja viisas

13.4.2020

Heippa, olen ollut kotihoidossa siirtolapuutarhamökillä helmikuusta lähtien. Ihmiset ei lakkaa ihmettelemästä väritystäni. Luonto on värittänyt kasvoni kauniisti, he sanovat. Joka tapauksessa, täällä Liettuan maaseudulla lähellä Birzain kaupunkia on yksi kirottu bussipysäkki, mihin ihmiset usein hylkäävät koiriaan. Sieltä pysäkiltä koirat juoksevat peloissaan lähimmälle talolle ja sen talon ihmiset ei tästä tietenkään tykkää. Mitä useimmille koirille sitten tapahtuu, et halua tietää.

Kun sitten oli minun vuoroni jäädä yksin sille bussipysäkille, niin vaelsin sille talolle ja yritin kerjätä ruokaa ja huomiota. Mitä tahansa. Mitä luulet näin hylättyjen koirien mielessä liikkuu? Talon mies soitti eläinsuojeluyhdistykselle ja sanoi, ettei mitenkään haluaisi vahingoittaa niin kivaa koiraa kuin minä.

Eläinsuojelijat sitten hakivat minut ja pääsin kotihoitoon kivan eläkeläisnaisen siirtolapuutarhamökille. Pian kaikki ymmärsivät miksi se mies oli säästänyt henkeni. Olen ihan hirmu ystävällinen, rohkea, viisas, iloinen superkoira. Sitten vielä sellainen maalaisintelligentti, eli kun muut koirat porskuttaa jonkun kuralätäkön läpi, niin minä kierään ympäri. En halua likaisia tassuja.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-