Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuzikas nyk. Vili KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 2018
Koko: n. 65 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: energinen ja rohkea maalaispoika

4.1.2020

Maalaispoika, sanoivat he. Sellainen iloinen, huoleton, rohkea nuori karvakaveri, jolla ei ole mitään käytöstapoja. Mites niitä itsekseen oppisi? Juoksentelin pari viikkoa maalaiskylässä kunnes asukkaat kutsuivat eläinsuojelijat paikalle. Olen ollut tarhalla syyskuusta 2019 asti.

Todennäköisesti minulla on ollut perhe, ainakin joku piha jossa olen ollut ketjussa kiinni tai muuten vain ulkoiluttanut itseäni vapaasti. Nuoret miehet haluavat kylille etsimään toimintaa, eikös vain?

Minun osaltani villi vapaus on nyt loppunut ja toivoisin itselleni rakastavaa perhettä, joka kouluttaisi minua ja opettaisi niitä käytöstapoja.

Olen ystävällinen ihan kaikille ihmisille ja useimmille koirille. Minussa on vielä sellaista nuoren poikakoiran uhoamista, niin että en pidä kaikista koirista vaan haluan näyttää että olen pomo.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-