Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Upe KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 07.2016
Koko: 37 cm / 14 kg (ylipainoa)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: leikkisä, älykäs, kaikkien ystävä

14.10.2019

Minä pääsin tarhalta kotihoitoon! Enkä mihin tahansa kotiin, vaan hevostallille. Olin ekan viisi minuuttia vähän varovainen ja ujo, sitten kaikki ihanat hajut ja ihmisten touhut vetivät minut mukaani ja hupsis vain heittelin tennispallojani pitkin tallinkäytäviä. Siellä oli muita koiria ja kissoja ja paljon ihmisiä ja sehän sopii minulle. Tulen kaikkien kanssa toimeen ja olen hurjan älykäs ja uskollinen koiruus, aina valmis ymmärtämään mitä seuraavaksi pitäisi tehdä ja miten olisin paras mahdollinen kaveri ympärillä oleville ihmisille ja eläimille. Pitkän työpäivän jälkeen käperryn sängyllä peiton alle, pitäähän ihmisten pysyä lämpiminä, eiks vain?

Olen päässyt vähän lihomaan tarhalla häkissä istuessa, joten toiveena olisi että liikkuisin nyt enemmän ja saisin myös käyttää aivojani ja seurustella ihmisten kanssa enemmän, sitä kun rakastan yli kaiken.

Minut tuotiin tarhalle kesäkuussa hurjan huonosta kodista, jossa alkoholi oli tärkeämää kuin eläimet ja kodin siisteys ja kunto. Synnytin kymmenen pentua, joista kaksi jäi eloon. Pentuni löysivät hyvät kodit ja yhden pennun perhe harkitsi myös minun adoptointia. Sitten he vähän pelästyivät pärjäisivätkö kahden koiran kanssa. Niinpä jumituin tarhalle. Kuka minut nappaa kotiinsa, ei tule katumaan päivääkään!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-