Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vaita ♀ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 04.2019
Koko: n. 37 cm, 11 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas

Luonne: reipas, aktiivinen

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

18.7.2021

Huhtikuussa Pet Rescue Finlandin Liettuan vastaava oli tulossa Suomesta takaisin Liettuaan koirakuljetuksen jälkeen. Hän tapasi Mazas Draugas yhdistyksen Anzelikan moottoritien varrella olevalla Circle K huoltoasemalla antaakseen pikaisesti Anzelikalle suomalaisten koiranomistajien lahjoittamia koiranruokapurkkeja ja koiratavaroita.

Anzelika odotti jo huoltoasemalla valmiina ja seisoi autonsa vieressä hurjan rähjäisissä vaatteissa, iso hymy huulillaan. Ensinnäkin, hänestä oli aina kiva nähdä mitä hienoja tavaroita ja hyvää ruokaa koirakuljetus Suomesta toisi hänen tarhakoirilleen. Kerran kuukaudessa oli kuin joulu tarhan elämässä kun ruokavarastoja täydennettiin. Toiseksi, Anzelikalla oli myös itsellään aarteita autonsa takapakissa. Salaperäinen hymy huulillaan Anzelika pyysi Pet Rescue Finlandin Liettuan vastaavaa tulemaan autonsa luokse. "Katso näitä", Anzelika hymyili. Takapakki aukesi ja siellä olin minä ja ystäväni. Ja hirveä haju. Meidän tukka oli pystyssä ja turkki takussa ja haistiin ihan hirveille. Pet Rescue Finlandin vastaava oli nähnyt aika monta maaseudun hylättyä koiraa, mutta meidän haju sai hänet ottamaan pari askelta taaksepäin. Anzelika jatkoi hymyilyä ja katsoi meitä hellästi, kuin olisimme maailman hienoimmat ja arvokkaimmat koirat maailmassa. "Katso, miten ihania ja kilttejä", Anzelika jatkoi.

Tällaista se on eläintensuojelijan työ. Koko päivä mudassa ja liassa, auto pomppien hiekkateiden pinnalla, teillä, jotka tuntuvat vievän maailman loppuun asti. Likaisia, hylättyjä koiria, jonkun ihmisen roskia, nälkäisiä, varovaisia, pelästyneitä. Kun me koirat olemme autossa ja matkalla tarhalle, tunnelma on hyvä. Taas pari karvakuonoa, nelijalkaista ihmisen parasta ystävää, on matkalla parempaa elämää kohti. Yksi koira kerrallaan maailma paremmaksi paikaksi.

Ystäväni löysi kodin täältä kotimaastamme Liettuasta, ihan pääkaupungista asti, ja hän on kuulemma ihan ekasta päivästä lähtien ollut mitä parhain kotikoira. Ihan kuin olisi aina ollut perhekoira, nauttien, rohkeana, iloisena. Minusta tulee varmaan myös sellainen jonkun perheen aarre.

Tulen toimeen muiden koirien kanssa, mutta olen dominoiva. Minä, minä ja minä. Ulkonäöltäni olen jonkinlainen terrieri, joten varaudu terrierimäiseen elämään. Aktiivinen, iloinen, urheilullinen pikkupakkaus.

Huhtikuussa olin auton takakontissa likaisena ja ihmetellen, nyt olen etsimässä kotia Suomesta. Olen onnekas koira.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!

Olin valokuvamallina motoristien kanssa