Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Valis ♂ leikattu

Ikä/ syntymäaika arvio: 4.2018
Koko: noin 45 cm / 10 kg
Sijainti: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: komea, leikkejä rakastava nuoriherra

19.12.18

Heipsan, olen superenerginen, reipas, rohkea ja leikkisä pentu. Minusta kasvaa keskikokoinen tai iso koiruus ja komea sellainen. Mistä minä voisin tietää, että koiran ei kuuluisi kasvaa kuin pellossa ilman koulutusta ja opetusta. Kaikki päivät juoksentelin maalaistalon pihalla kanoja jahdaten.

Syyskuussa minut tuotiin tarhalle ja yritän nyt sitten opetella hihnassa kävelyä ja kuivamuonan syöntiä. Minulle kuulemma etsitään omaa perhettä. Olen juuri hyvässä iässä oppimaan kotikoiraksi.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa


Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-