Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Voltas nyk. Vilho ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ ikä arvio: 07.2020
Koko: 50 cm, 15 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Mazas Draugas tarha
Saapunut tarhalle: 07.2021
Luonne: Energinen, leikkisä, kaikkien ystävä.

Voltas ♂ castrated
Age estimate: 07.2020
Size: 50 cm, 15 kg
Location: Lithuania / Mazas Draugas shelter
At the shelter: 07.2021
Character: Happy, full of energy, friendly. Saved from bad conditions.

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

5.12.2021

Näitä eläintensuojelijoita harmitti niin paljon, kun he huomasivat, että söin maahan pudonneita omenoita nälkääni. Omenat eivät ole koiranruokaa. Mutta kun minulla oli niin kova nälkä.

Minun perhe kertoi, että olivat ostaneet minut pentuna markkinoilta yhdellä eurolla. Kun maaseutu on täynnä vahinkopentuja, niin ihmisten on helppo ottaa joku nelijalkainen karvanaama siihen pihalle. Ilmaiseksi tai eurolla. Tarvii ne sitä koiraa tai ei. Osaako ne siitä pitää huolta tai ei. Tulee sellaista vahinkopentubisnestä tänne maaseudulle. Kuvittele, jos meitä pentuja oli vaikka viisi niin meistä tienasi viisi euroa ja sillä saa vaikka millaisen pullon jotain kirkasta juomaa jolla nämä maaseudun köyhät ihmiset pärjää kylmän ja pimeän talven läpi ilman sisävessoja. Sellaista se elämä täällä on.

7,6% kotimaani talouksista on ilman sisävessaa ja se on neljänneksi huonoin luku koko Euroopassa, heti Latvian, Romanian ja Bulgarian jälkeen. No tämä ei nyt mitenkään liity rescuekoiriin mutta antaa olla. Kotimaassani Liettuassa on vielä paljon köyhiä ihmisiä ja siksi meillä koirillakin menee huonosti.

Tiedätkö, tämä yhdistys jonka sivuilla nyt olen, kerää jokaisesta adoptoidun koiran kulukorvauksesta varoja sterkkaprojekteihin. Uusi projekti on tulossa heti keväällä kun ilmat lämpenevät. Sterkkaprojektit on sitä varten, että yhdenkään koira ei tarvisi istua ketjussa omenapuun alla syömässä omenoita kun ei ole muutakaan ruokaa.

Tarhalla oloni aikana olen osoittautunut varsin hauskaksi koiraksi. Olen täynnä elämäniloa ja valmis ihmisen parhaaksi ystäväksi. Selvisin terrieritestistäkin. Terrieritesti on sellainen, että tuo yksi suomalainen tuo oman kiukkuisen pomottelijaterrierin tänne tarhalle olevinaan leikkimään meidän tarhakoirien kanssa ja se pikku kiusankappale vain ärhentelee ja komentelee. Minä väistin ja väistin ja väistin kohteliaasti eikä minun pinna ratkennut kertaakaan. Sen lisäksi vielä sain sen suomalaisen ihmisen toisen koiran leikkimään kanssani ja kuulemma se koira on vähän sulkeutunut ja arvokas rouvashenkilö eikä se usein leiki kenenkään kanssa. Olen siis erinomainen koira sekä ihmisille että muille koirakavereille.

Entinen kotini

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Yleisverikoe.
- Jos koira on yli 6-vuotias, maksa- ja munuaisarvot, glukoosi, valkuaisarvot.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.


In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!