Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vysnia (Kirsikka) KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 2016
Koko: n. 40 cm / 8 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Mazas Draugas

Luonne: rauhallinen, utelias, kaikkien ystävä

24.5.2019

Liettuan eläinsuojeluyhdistyksillä on monta taistelua menossa kun he yrittävät kouluttaa ihmisistä vastuullisempia eläintenomistajia. Yksi taistelu on mummosota. Tarhoille tulee kunniallisen iän saavuttaneita herroja ja rouvia ja he haluavat IHAN VÄLTTÄMÄTTÄ pennun. Koska pentu sopeutuu. Sopeutuu elämään pihan perällä ketjussa.

Mummojen lisäksi mummojen lapset ja lapsenlapset aiheuttavat eläinsuojelijoille harmaita hiuksia. He nimittäin tulevat hakemaan PENNUN LAHJAKSI ISOÄIDILLEEN MAASEUDULLE. Anteeksi, kaikki tämä pitää kirjoittaa isoilla kirjaimilla, koska se on vaan niin tuomio mille tahansa koiraparalle. Tuomio elämään yksin ketjukoirana ja omistajan kuollessa pikainen matka tarhalle tai vaeltamaan yksin maaseudun raitteja.

Eläinsuojeluyhdistykset kyselevät kohteliaasti, onko mummolla aikomus elää 100-vuotiaaksi ja mitä mahtaa tapahtua koiralle seuraavan kymmenen vuoden kuluttua. Jos siis mummo joutuukin sairaalaan tai kuolee ennen 100-vuotispäiviä. Vaikeita asioita ottaa puheeksi. Tämä on siis mummosota.

Eläinsuojeluyhdistykset yrittävät tarjota mummoille jotain ihanaa seniorikoiraa, joita tarhat ovat täynnä ja joista olisi tosi paljon seuraa ja iloa. Tarhoilla on jopa seniori-ohjelma, eli jos seniori-ikäinen kansalainen adoptoi seniorikoiran, niin tarha tarjoaa ruuat ja eläinlääkärinkulut koko koiran loppuiäksi. Eikö ole hieno ohjelma?

No lopetetaan harmittelu. Minun omistajani kuoli ja itse noin 4-vuoden iässä jouduin kyliä kiertäväksi heittolaiseksi maaseudulla. Kuljeskelin ja kerjäsin ruokaa. Onneksi yksi hyväsydäminen nuori nainen huomasi minut ja toi tarhalle. Minulla on nyt mahdollisuus löytää uusi koti.

Olen tosi suloinen ja kiva koira. Minua ei selvästikään ole pahoinpidelty, olen avoin ja utelias uusille asioille.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-