Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Airis nyk. Airi ♀ Kotiutunut

Koko: n. 60 cm
Ikä: arviolta n. 2 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: kaunis ja elämäniloinen, tuuheaturkkinen touhottaja

16.1.18

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Eikös sitä niin sanota.
Olisiko tämä minun vuoteni? vuosi 2018!

Tälle vuodelle minulla on vain yksi toive... päästä omaan, kotiin jossa minua rakastetaan ja jossa minua ei hylätä.

Olen sopiva moneenkin erilaiseen perheeseen. En oikein tiedä millaiseen en sopisi?
Minä kun olen sellainen iso hupsuttelija ja aina valmiina kaikkeen, jos sinä vain suojelet minua ja tarvittaessa vaikka kannat, jos minua alkaakin pelottamaan... No ei vaineskaan, kyllä minä selviän ihan kaikeasta.

Olen vielä nuori ja leikkisä ja iloinen ja hluaisin niin kovin touhotella yhdessä perheen kanssa ja kölliä sohvalla ja vallata sänkysi, niin että sinä joudut tunkemaan sinne jotta mahdut =D Se olisi niin hauskaa.

Minulla oli niin kivaa, kun pääsin tarhalla leikkimään vapaehtoisten kanssa. Juoksentelin pallojen ja kumikanojen perässä.
Lelut ovat ihan best juttu!

19.10.17

Airiksen kuulumisia:

Airis on sellainen vauva vielä, iloinen, aktiivinen, leikkisä. Hänet vietiin toiselle tarhalle videota varten ja kun piti mennä ovesta, vapaaehtoinen joutui nostamaan ja kantamaan hänet. Airiksesta se oli hauskaa ja tykkäsi tästä kovasti, heilutti häntää, kuin pehmolelu sylissä.
Airista kuvattiin kahden muun poikakoiran kanssa ja tapaaminen meni hienosti. Airis tulee mainiosti juttuun muiden koirien kanssa.
Lasten kanssa ei ole oikein mahdollista testailla, mutta Airis on kuin “bambi” sanoivat vapaaehtoiset, hellä ja kiltti, kaikki on hänelle mielenkiintoista ja kivaa.

Airis sopisi varmasti mainiosti sekä lapsi, että eläinperheeseen.

9.9.17

Olen ihan lapsi vielä eleissäni ja leikeissäni. Sellainen hupsu touhottaja, ihmisen perässä juoksija, ilopilleri. Minut löydettiin kaduilta juoksemasta kesäkuussa eikä kukaan ole kaivannut minua. Se
tavallinen tarina. Tarhan ihmiset sanoivat, että onneksi kukaan ei ole kaivannut minua. Näytin niin hirveän huonokuntoiselle ja takkuturkkiselle, kuka omistaja voi päästää koiransa tuollaiseen jamaan?

Tarhan ihmisten mielestä olen ihan kuin Berninpaimenkoira. Heistä olisi niin ihana nähdä minut uudessa kodissa hyvin ruokittuna, turkki kiiltävänä ja harjattuna ja onnellisena kaikesta huomiosta ja lenkkeilystä jotka saan sitten. Olen mahtavan kaunis koira ja minusta tulee tosi upea perheen komistus ja ilo.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-