Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

AkelaKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 06.2017
Koko: n. 55 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ystävällinen, rohkea

8.9.2019

"Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt". Jos luulet, että me huskymixit halutaan vain päättömästi juosta ties minne, niin ei ole totta. Minä olin kyllä metsässä, mutta odotin samassa paikkaa, joska vaikka minun ihmiset tulisi takaisin. Minut oli jätetty metsässä piknikkipöytien luokse, varmaankin ajatuksena, että joku minut näkee ja huomaa ja korjaa talteen. Kiitos, omat ihmiseni, tämä on huomaavainen tapa hylätä koira.

Istuskelin siellä pari päivää kunnes paikalliset onneksi kutsui eläinsuojelijat paikalle. Olen huomattavan paljon kuin kotikoira, voi kun osaisin kertoa jotain menneisyydestäni. Istuin autossa ihan rauhassa, osaan kulkea remmissä ja osaan istua käskystä. Tulen toimeen muiden koirien kanssa. Annan harjata takkuturkkiani enkä ollenkaan pahastunut, kun tytöt tarkistivat hampaitani. Olen rohkea, utelias.

Tulin tänne tarhalle ihan vasta elokuussa, joten tässä menisi vielä vähän aikaa ennen kuin pääsen omaan kotiin. Vielä yhdet rokotukset ja sterilointi. Mutta laitan ilmoitukseni jo nyt. Varaudu. Olen tosi hyvä koira.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-