Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Banjo nyk. Moogli KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 02.2015
Koko: n. 45 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen, leikkisä

4.1.2020

Minä olen puolalainen sekarotuinen tarhakoira! Voitko uskoa. Ei voi tarhan tytötkään. Minut adoptoitiin Puolasta Liettuaan ja siitä todistuksena minulla on puolalainen siru ja puolalaiset rokotustodistukset puolalaiselta koiratarhalta. Joidenkin kummien seikkailuiden jälkeen ilmeisesti vaihtelin omistajaa ja viimeksi just elin sellaisen liettualaisen ukkelin pihassa ja kaivoin hänelle liian monta kuoppaa kasvimaan juurella. Siksi hän toi minut tarhalle. Toistan, minut hylättiin tarhalle koska kaivoin kuoppia pihalla. Tulin tarhalle 4.12.2019.

Yhdessä videossa näet tunnelmat ensimmäisenä päivänäni tarhalle. Olen vähän hämilläni, mutta tytöt yrittää lohduttaa minua kovasti.

Asun kahden muun poikakoiran kanssa samassa häkissä ja ollaan ihan hyviä ystäviä. Tulen siis toimeen muiden koirien kanssa, olen aika rento tyyppi enkä halua riitoja. Osaan kulkea remmissä. Minulla on söpö tapa töniä tassullani ihmistä, että saisin lisää rapsutuksia, silityksiä ja rakkautta.

Mitä muuta osaisin kertoa itsestäni? Ai niin, tytöt sanoivat että mainitse nyt että sinulla on maailman kauneimman ruskeat silmät. Erikoisen ruskeat.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-