Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bazas ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 07.2020
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: super energinen touhottaja

In English: Please find information about the adoption process in English and New Owner for at the end of the Finnish text.

8.3.2021

Minua katsoessa ei voi kun nauraa. Olen mäyräkoiran kokoinen labradorinnoutaja. Mikä varsinainen sekarotuinen. Olen riiviövauva, supertouhottaja, korkeushyppääjä. Luuletko, että minulla on töppäjalat enkä ylety pöydälle? Luulet väärin. Osaan hypätä uskomattomia loikkia. Osaan leikkiä leluilla ja kaikki koirat ovat ystäviäni.

Tulin tarhalle tammikuussa 2021, kun mieshenkilö soitti tarhalle ja sanoi, että Maxima-ruokakaupan edessä on koira. Tarha oli tietenkin aika täynnä koiria, joten alkoi se tavanomainen puhelu. "Voisitteko ottaa koiran omaan kotiinne ja pitää koiraa siellä vähän aikaa, edes ensimmäisten rokotusten ajan, edes siihen asti, kun tarhalla vapautuu tilaa?". "En, en tietenkään, tulkaa hakemaan tämä koira täältä ulkoota kylmästä kaupan edestä ihan heti".

Tarhan porukat aina yrittävät. He yrittävät saada aikaiseksi sellaista yhteisvastuuta näistä vaeltavista ja hylätyistä koirista. Sellaistan yhteisvastuuta, että koiran löytänyt henkilö pitäisi koiran luonaan pari viikkoa ensimmäisten rokotusten ajan, jotta koira ei sairastuisi tarhalla riehuvaan parvovirukseen.

Tarhan porukat luovuttivat ja lähtivät hakemaan minua illan pimeydessä. Jotakin omistuista oli minun löytäneessä mieshenkilössä. Oltiin lähes varmoja siitä, että minä olin tämän miehen oma koira ja hän oli keksinyt tämän tarinan antaakseen koiransa tarhalle. Siksi, että usein tarhalla ei ole kertakaikkiaan tilaa perheiden itsensä hylkäämille koirille. Koiria tulee tarhalle pahoista oloista, auto-onnettomuuksien jälkeen, nälkäisinä ja hylättyinä autiotalojen pihalta. Siksi jos perhe haluaa antaa pois lemmikkinsä, heitä pyydetään usein odottamaan sen verran, että tarhalla vapautuisi häkki ja varmistettaisiin, että koira rokotetaan ensin.

Tällä miehellä oli kiire päästä minusta eroon ja hän oli keksinyt tällaisen tarinan, että olin muka jätetty kaupan eteen. Mies oli vähän vanhempi ja minä super energinen riiviö. Lähes varmasti mies oli saanut minut pentuna jostain ja nyt olin kasvanut sellaiseksi riiviöksi ja energiapommiksi, että mies ei enää jaksanut.

Totta tai ei, nyt olen täällä tarhalla ja etsin omaa kotia. Minusta tulee hyvä koira energiselle, nuorekkaalle perheelle. Paljon leikkejä, ulkoilua, koulutusta ja aivotyöskentelyä.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form
Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!