Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bela ♀ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 03.2018
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: energinen, leikkisä, rakastavainen

29.10.2020

Jossain maaseudulla koira sai vahinkopennut ja perhe sai jaettua lähes kaikki pennut ystävilleen ja tuttavilleen, ainoastaan minä jäin jäljelle. Minut annettiin jollekin ihmiselle, joka toi minut yhdelle tarhalle josta minut tuotiin toiselle tarhalle. Pet Resce Finland yhdistykselle on tosi tärkeätä steriloida kaikki vahinkopentujen äidit. Nyt vain minun äitiäni ja äitini ihmisperhettä on mahdoton jäljittää, kun olen kulkenut monien välikäsien kautta tänne. Enkä ole enää mikään ihan pentu, nuori koira kuitenkin.

Yleensä se menee näin: jos haluatte, että autetaan vahinkopentujen kotien etsimisessä, niin annattehan sen äitikoiran steriloitavaksi? Koska muuten tilanne ei vain muutu. Äitikoira synnyttää taas uudet vahinkopennut ja taas niitä jaetaan ympäriinsä ja viedään tarhoille ja etsitään koteja Suomesta asti. Ei näin voi jatkua.

Olen oikea ilopilleri täällä tarhalla ja tulen toimeen kaikkien koirien ja ihmisten kanssa. Sopisin myös lapsiperheeseen. Lähestyn ihmisiä matalana maan matosena ja kun minut huomataan ja saan lempeän sanan omakseni, niin rupean iloitsemaan ja hyppimään riemusta.

Olen ollut tarhalla jo toukokuusta 2020 lähtien, joten nyt minun olisi aika jo löytää oma koti. Huom. videolla kanssani oleva musta pikkukaveri on jo löytänyt oman kodin!

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
-Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.