Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Beta nyk. YokoKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: s. 2014
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: suloinen ja vähän ujo

15.9.2019

Kesän alussa piileskelin erään kesämökin rappusten alla pentujeni kanssa. Se oli hyvä ja suojainen paikka, mutta ihmisten mielestä me koirat ansaitaan jotain parempaa. Minut ja pentuni tuotiin kotihoitoon ja siellä pentuni kasvoivat vahvoiksi ja terveiksi ja lähtivät omiin koteihinsa.

Meitä koiria voi auttaa monella tapaa. Sijaiskodit on meille äitikoirille ja pennuille ihan paras mahdollinen apu. Tarhat ovat meille isoja ja meluisia paikkoja ja ihan kaikilla pinnoilla piilee tautivaara. Parvovirus on suurin tarhakoirien tappaja meillä päin. Rokottamattomat ja nuoret koirat sekä koirat, joilla on heikko immuniteetti, sairastuvat melko varmasti. Jopa koirat, jotka ovat rokotettu kertaalleen, sairastuvat. Siksi on ihan mahtavaa, että lähes aina paikallisista löytyy sijaiskoti ja pääsemme kodin turvassa vahvistumaan ja meidät madotetaan ja rokotetaan ihan rauhassa.

Minä tulin tarhalle kesän lopussa. Olen suloinen, vaatimaton ja kiltti koiruus, tulen toimeen muiden koirien kanssa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-