Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Boltas ja Pieni Punainen Kissa ♂ leikattu

Syntymäaika/ Ikä arvio: 01.2016
Koko: n. 60-65 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: kaikkien ystävä

13.10.2020

Noin kaksi vuotta sitten minut löydettiin kadulta ja tulin pienelle tarhalle, erään yksityisen naisen luokse. Olen ihana koira ja ei mikään ihme, että löysin kotimaastani kivan kodin. Uusi perheeni selvästi rakasti minua. He hoitivat rokotukseni ja loishäädöt mallikkaasti. Pääsin kävelylle ja minulla oli leluja. Kuulkaa, se ei ole ihan jokapäiväistä koiran elämää kotimaassani. Jokapäiväistä on se, että asuin kuitenkin ulkokoirana, pihan perällä minulle rakennetussa koiratarhassa.

Elämä ulkona, erillä perheestä ja ihmisistä joita rakastin, sai minut haukkumaan ja ulvomaan yksinollessani. Naapurit alkoivat valittaa ja kirjoittivat ihan virallisia valituksia minun äänekkyydestäni. Suomalaiselta kannalta ajateltuna yksinkertainen ratkaisu tähän olisi ollut ottaa minut sisäkoiraksi. Peti olohuoneeseen ja yksinoloharjoituksia. Rapsutuksia illan tullen, ei illan pimeyttä yksin koiratarhassa. Tämä ei kuitenkaan ollut ratkaisu minun kohdallani, vaan tulin takaisin pikkutarhalle ketjun päähän koirankoppiin. Perheeni kävi luonani, he toivat ruokaa ja selvästi välittivät siitä, mitä minulle tapahtuisi tulevaisuudessa. Mutta silti . . . surullista, hurjan surullista.

Pääsin yksityiseltä pikkutarhalta tälle isommalle tarhalle ja nyt asun sisätiloissa häkissä muiden koirien kanssa. Olen täällä siksi, että useammat ihmiset pääsisivät tutustumaan minuun ja löytäisin loppuelämän kodin.

Olen ihmisiä rakastava koira, joka ansaitsisi suomalaisen kodin. Tilan kodin sisällä, ehkä jopa sohvannurkan. Lenkkejä, leikkejä, rapsutuksia.

Mitä muuta minusta tiedetään? Yritän pyydystää lintuja, loikkaan ihmeellisen korkeita loikkia saadakseni jonkun linnun kiinni. Yrittäisinkö jahdata kissojakin? Voisi arvata että kyllä. Hihnassa kävelen kuin ammattilainen, se ei ole minulle uusi ja ihmeellinen juttu. Muiden koirien ohituksetkin sujuvat hienosti. Olen luonnostani siisti koira ja pidätän koko pitkän päivän tarpeitani kunnes pääsen lenkille. Pikkutarhan omistajat sanoivat, että en pidä muista poikakoirista. Täällä en kyllä mitenkään erityisesti ärhentele muille koirille, olen aika rento. Minussa saattaa olla huskyverta, arvelevat tarhan tytöt. Kaiken liikkuvan jahtaaminen, ihmisrakkaus, lenkkeilyinto, ulvominen, rento asenne elämään. En pahemmin stressaa muuttunutta elämääni.

Tässä minä olen, tositarkoituksella etsimässä loppuelämän kotia.

Ai niin, mikä sitten on Pieni Punainen Kissa? Se on leluni. Perheeni antoi sen mukanani, kun toivat tarhalle. En leiki muilla leluilla. Pidän Pientä Punaista Kissaa koko ajan vierelläni. Tarhalla ei ole ikinä nähty moista. Koirankouluttaja sanoi, että Pieni Punainen Kissa on minulle kuin pienelle lapselle lohtuna oleva rätti tai pehmonalle. Ehkä minut on erotettu emosta liian aikaisin, ehkä vain näin puren epävarmuuttani. Joka tapauksessa, muutan tarhalta uuteen kotiin vain yhdessä Pienen Punaisen Kissan kanssa. Älä huolehdi, Pieni Punainen Kissa on oikein hienosti käyttäytyvä ja rauhallinen pikku otus.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla sekä talutushihna.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.