Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BoskaKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 02.2018
Koko: n. 35 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja

Luonne: suloinen, rauhallinen, uteliaan ujo

In English: Please find information about the adoption process in English and New Owner form at the end of the Finnish text.

12.3.2021

Liettuassa on sellainen pieni kylä kuin Prienai. Kaksi ruokakauppaa, apteekki, pizzeria. Joki virtaa kaupungin läpi ja ympärillä on hienoja mäntymetsiä, ihan kuin Suomessa. Pieniä omakotitaloja. Jokaisen talon pihalla elävä ovikello, pikkuinen koira ketjussa kiinni koirankopissa. Eläinsuojelijat haaveilevat sellaisesta päivästä, jolloin he voisivat kulkea kaikkien talojen läpi ja irroittaa ketjumme.

Sellaiset päivät eivät ole vielä tulleet. Eläinsuojelijat ovat aina iloisia, jos joku näistä perheistä haluaa luopua koiristaan. Jos naapurit valittavat yksinäisen koiran haukkumista ja koira saadaan pois omistajilta. Etusija tarhoilla on koirilla, jotka on oikeasti hylätty, nälkäisiä, sairaita. Ketjukotikoirat odottavat parempia päiviä.

Usein me myös karataan. Juostaan kylällä pikkuinen ketjunpätkä kaulasta roikkuen. Me karataan yksinäisyyttä, tylsyyttä. Juostaan jonnekin, jonkun hajun perään.

Minut löydettiin Prienain kaupungin kaduilta eikä omistajiani ole löytynyt. Sain asua karanteeniajan perheessä, jossa oli lapsia. Siksi tiedämme, että uusi oma perheeni voisi olla lapsiperhe. Muuten olen enemmän rauhallinen koira, hieman nöyrä, hieman peloissani, vaikka utelias. Minun perheeni saisi olla rauhallinen, hiljainen, rakastava. Ei mikään super urheilullinen, hössöttävä, juokseva ja kiirehtivä perhe. Ennen kuin täytät kaavakkeeni, mieti tarkkaan millainen olet ihmisenä, perheenä, kansalaisena. Millaiset ovat arvosi? Sopiiko ujo pikkukoira perheeseesi niinkuin puuttuva palapelin palanen. Ujo koira, joka tarvitsee aikaa ja rakkautta ja onnistumisen hetkiä. Rauhallisia aikoja sohvalla, kävelylenkkejä, joissa ei olla menossa mihinkään. Katsellaan vain, ihmetellään.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form
Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!