Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Brendis

Koko: n. 60 cm / 30 kg
Ikä: arviolta n. 9 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: kiltti, suloinen nallekarhu

2.2.18

Terkkuja täältä tarhan.
On mukavaa tallustella lumessa kauniissa talvisäässä, nyt kun on vähän pakkastakin tullut. Lenkkeily on minun mieleen ja nautin siitä kosvasti. Toki lenkin jälkeen olisi mukavaa käpertyä päikkäreille lämpimään omaan petiin tai vaikka sohvalle omistajan kaikkuun.

Kyllä minunkin mahdollisuuteni vielä tulee, tiedän sen.

11.10.17

Tarhan väkeä ihan naurattaa että minä olen tehnyt päivätyöni tehdasalueen vahtina. Olen kiltti suloinen nallekarhu eikä minussa ole mitään vahtikoiran karvaakaan. Ehkä se on riittänyt, että olen iso ja kuljeskellut yksinäni siellä ulkona pihalla. Kun tulin tarpeettomaksi, minut tuotiin tarhalle. Kätevää eikö vain? Enkö ansaitsisi eläkepäivikseni sitä mitä eniten kaipaan elämältä, oman ihmisen huomiota ja rakkautta?

Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla vaikka mitä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata eikä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti. Seniorikoiran hoitoon menee varmasti enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet. Harkitse tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan? Jos vastaus on kyllä, seniorikoirat ovat mitä ihanampia perheenjäseniä ja kiitollisia niin vähästä - kunnon levosta, rauhasta, pikkulenkeistä, rapsutuksista ja nameista. Mikään ei ole palkitsevampaa, kuin tarjota seniorikoiralle hänen ansaitsemansa loppuelämä ihmisen parhaana ystävänä.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-