Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Cigoletta KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 06.2016
Koko: n. 30 cm, 5 kg
Sijainti: Suomessa kotihoidossa
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja

Luonne: Uskollinen yhden ihmisen ystävä.

7.7.2021

Minulle kävi sellainen upea onnenpotku, että pääsin Suomeen kotihoitoon kesäkuussa 2021. Pari viikkoa on jo mennyt hoitopaikassa ja porukalle on jo aika pitkälle selvinnyt, millainen koiruus minä olen ja millainen perhe olisi minulle se kaikkein paras perhe. Olen valmis etsimään omaa kotia.

Jos luet Tiibetinspanielin rotukuvausta, niin siellähän minä olen, vaikka olenkin tällainen sekarotuinen, hylätty tarhakoira. Olen uskollinen pikkuinen karvanaama, rauhallisuutta ja syliä kaipaava ihmisen paras ystävä ja varjo. Olisin paras yhden ihmisen tai rauhallisen pariskunnan koira. Ihmisten, joilla on paljon syliaikaa ja ymmärrystä pienelle koiralle, joka luulee olevansa leijona.

Annan käsitellä itseäni mainiosti, minua voi rapsutella ja koskea mistä vaan. Nautin huomiosta. Leijonaksi muutun ruuan ollessa kyseessä. Mikä tahansa ruuanmuru on minun ja vain minun ja hyökin kaikkien päälle jos ateria-aikaani häiritään. Onneksi kotihoidossa on tosi rauhallinen koira, joka antaa minun murista ja äristä ja pyöritellä silmiäni ihan rauhassa. Kunhan muut koirat eivät välitä dramaattisuudestani, niin minäkin rauhoitun.

Kotihoidossa käyn lenkeillä ja kuljen remmissä mainiosti. Koirapuisto on kiva paikka ja tulen toimeen muiden koirien kanssa, vaikka ihminen on se minun juttuni.

Minun saapumiseni Suomeen oli kaltaiselleni diivalle hyvin sopiva tapaus. Olin aika känkkäränkkä matkasta ja irvistelin ihmisille kuljetuskopassa. Rauhoitun, kun pääsin ulos kopasta ja ihmiset antoivat minulle namipaloja. Jospa olisivat tienneet paremmin! Yksi yhdistyksen vapaaehtoinen nimittäin laski kätensä tasolleni ja minä luulin hänen herkullisen näköisiä sormiaan namipaloiksi. Iskin hampaani syvälle sormen ihon alle. Oijee miten paljon verta! Ei pelkästään verta, vaan sormi tulehtui ja vapaaehtoinen joutui viettämään Juhannusaaton jonottamalla sairaalan ensiavussa. Sellaisen ensivaikutelman minä tyttö annoin tälle yhdistykselle.

Pidä siis sormet piilossa ja namit taskussa jos haluat olla onnellinen omistajani.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!