Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Cile ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 05.2020
Koko: n. 6 kg, 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja

Luonne: iloinen, huoleton nuori koira

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

18.7.2021

Täällä kotimaassani Liettuassa on sellaisia lastenkoteja, joissa asuu lapsia, joiden vanhemmat eivät pysty heistä huolehtimaan. Erään lastenkodin pienet asukkaat löysivät minut, maaseudun ylijäämäpennun, ja toivat mukanaan lastenkotiin. Valitettavasti se ei sopinut lastenkodin aikuisten suunnitelmiin. Voit vain kuvitella itkua ja hammastenkiristystä, mutta niin minä vain vaihdoin huolettomat leikit pikkulasten kanssa tarhan kaltereihin. Tämä tapahtui huhtikuussa.

Olen nyt valmis etsimään omaa kotia. En ole saanut mitään koirankoulutusta enkä sivistystä, olen huoleton paikasta toiseen heitelty vaeltajatyttö. Olen rohkea, leikkisä ja rakastavainen ja maailma on ollut minulle hyvä, hylkäämisistä huolimatta.

Vuosi sitten Pet Rescue Finlandin sterkkatapahtumaan Liettuan maaseudulla tuli lastenkodin pikkutyttö lastenkodin työntekijän kanssa. He tulivat paikalle käsi kädessä kaksi kissaa pahvilaatikossa kannettuna. Ihana tyttö, ihana lastenhoitaja. Kissat olivat vaeltaneet ties mistä lastenkodin pihalle ja lapset olivat olleet enemmän kuin ihastuneita. Työntekijät antoivat kissojen jäädä lastenkodin pihalle, mutta huolena oli tietenkin kissojen lisääntyminen. Tulisiko pihalle kahden kissan sijasta kaksikymmentä kissaa? Pet Rescue Finlandin järjestämä ilmainen sterkkaprojekti oli kuin lottovoitto lastenkodille. Kissat saatiin sterkattua ja saivat jäädä lastenkodin asukkien hoidettavaksi. Kaikkein suloisinta oli se, että lastenkodin lapset ja työntekijät olivat alkaneet jo säästää rahaa kissojen sterilointia varten. Kissan voi sterkata noin 20-30 eurolla, mutta sekin oli iso raha maaseudun lastenkodin ihmisille. Säästetyt rahat voitiin nyt käyttää kissojen ruokintaan ja kuulemma lapsetkin saivat ostettua itselleen karkkeja, sellaisia harvinaisia herkkuja joita ei muuten voi ostella. Tuhannet kiitokset siis kaikille suomalaisille, jotka välittävät ja lahjoittavat rahaa sterkkaprojekteja varten. Yhdestä hyvästä teosta kasvaa paljon hyviä tekoja.

No, tuossa eksyttiin vähän sivuraiteille asiasta. Asiahan on se, että minä tarvitsen oman kodin.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!