Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ciu Ciu ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 06.2019
Koko: n. 36 cm, 12 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen, leikkisä.

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

7.7.2021

Eksyin erään perheen omakotitalon pihalle ja linnoiuttauduin sinne. Kivat ihmiset, hyviä namipaloja. Perhe ei ollut suunnitellut koiran hankintaa, joten he alkoivat etsiä omistajiani. He soittivat tarhoille, laittoivat ilmoituksia sosiaaliseen mediaan, kyselivät naapureilta tietoja. Kotimaassani Liettuassa on useita Facebook sivustoja, joissa ilmoitellaan löydetyistä karkulaisista. Kaikilla sivustoilla on useita kymmeniä koiria päivittäin. Kyllä meitä vielä riittää, tarkoitan koiria joilla on huonot omistajat. Koiria joita pidetään ulkona ilman rakkautta ja ja hoivaa ja me joskus vaan kyllästytään elämään ja lähdetään kylille hajujen perään.

Ehkä noin puolesta tapauksista omistajat löytyvät, me loput lähdetään tarhalle heti kun tarhoilta vapautuu paikka. Mikäs se sanonta on, vieraat ja kala alkavat haista tarpeeksi pitkän vierailun jälkeen. Niinpä minäkin lähdin tästä pihalta tarhalle.

Olen super kiva koira, huoleton, peloton, leikkisä. Tulen toimeen muiden koirien kanssa. Täällä tarhalla työntekijöiden lapset on ihastunut minuun ja me leikitään ja lapset ulkoiluttaa minua. Kun minulle oikein lepertelee, niin osaan hymyillä hassusti. Se on supervoimani.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!