Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DaisyVARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 09.2017
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: rohkea, suloinen, ystävällinen

25.11.2020

Eipä täällä tarhalla kukaan ole säästynyt suukoiltani. Olen aina hyvällä tuulella, aina valmis rapsutteluihin, aina iloinen. Ei uskoisi, mistä hurjasta kaatopaikasta minut pelastettiin syyskuussa.

Tänä syksynä kotimaatani Liettuaa on järisyttänyt uutiset sadoista pentutehtaista, joihin vihdoin päästiin poliisin ja viranomaisten kanssa pelastamaan koiria. Minun pentutehtaani oli Marijampolen kaupungissa ja alueella oli yli 70 erilaista koiraa, jotkut kuolleina, jotkut sisällä, jotkut ulkona. Muka "toyterriereitä" muka "huskeja", muka "berhardilaiskoiria". Niin kauan kun ihmiset ostavat "rotukoiran ilman papereita" ilmoituksen perusteella tietämättä mistä koira on tullut ja näkemättä äidikoiraa tai koiran kotia, niin voin todistaa, niin kauan tuet hirvittävää koirilla rahastamista ja suoranaista kiduttamista.

Meidät vietiin kaikki eri tarhoille tuolta pentutehtaalta ja siitä alkoi taistelu meidän puolesta oikeudessa. Omistajamme halusi meidät takaisin. Lait ovat huonoja, ne eivät oikeuta ottamaan koiria pois omistajaltaan ellei koiran henki ole välittömässä vaarassa. Tarhamme taisteli puolestamme, ruokki meitä, hoiti meitä, rokotti, madotti steriloi, rapsutti, rakasti. Sitten onneksi omistajamme suostui allekirjoittamaan todistuksen, jolla hän luovuttaa meidät koira tarhoille.

Iso taistelu on vielä edessä, eli eläinsuojelulakeja pitää muuttaa.

Minä Daisy tyttönen olen onnellisen tietämätön kaikesta tuosta päänsärystä, joita ihmiset saavat puolustaessaan oikeuksiani onnelliseen elämään koirana. Olen kuin kutistunut husky, minihusky, pöyhkeä satukirjan taikaolento. Olen ihana. Mikä on ihaninta, olen selvinnyt hurjasta elämästäni positiivisena ja onnellisena koirana. Ihme.

Olen eläinlääkärien lempipotilas, koska kestän ihan kaikki toimenpiteet hiljaa ja kärsivällisesti ja hymy naamassa. Muiden koirien suhteen leikin olevani kovis, joten tarvitsen vähän sosialisointia.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus.
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
-Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

Kuvia entisestä kodistani pentutehtaasta