Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Delta ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 02.2019
Koko: n. 35 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja

Luonne: rohkea, iloinen, kaikkien kaveri

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

31.7.2021

Jos eksyit näille sivuille etsiäksesi itsellesi täydellistä pikkukoiraa, niin minä olen tässä. Jos samalla haluaisit tehdä super hyvä työn ja tarjota kodin koiralle, joka on odottanut tarhalla jo vuoden ja joka ei kelpaa kenellekään, niin minä olen tässä. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, super kiva koira ja super hyvä työ. Paljon karmapisteitä.

Minun kotimaassani Liettuassa tarhakoirien adoptoinnista on jo tullut muotijuttu ja moni karvainen ystäväni lähtee omaan kotiin ihan kuukauden sisällä tarhalle tulosta. Sirutus, rokotus, sterkka ja hups hups omaan kotiin. Pennut vielä nopsempaa, sirutus, rokotus ja mahdollisimman nopsaa häkistä pois kotielämää opiskelemaan. Minun tarhani sitten tarjoaa sterkat ilmaiseksi omistajille kun pentu on tarpeeksi vanha. Vaan tällainen sivutarina.

Tähän muotijuttuun liittyy tietenkin vielä monta haastetta ja ikäviä tarinoita ja pettymyksiä, koska kotimaassani koiraan suhtaudutaan yhäkin liikaa kuin esineeseen ja ulkona pidettävään olioon, josta pitäisi olla mahdollisimman vähän huolta ja vaivaa perheelleen.

Moni perhe tulee tarhalle ja kysyy adoptioon koiraa, josta ei lähtisi karvaa, joka ei tuhoaisi tavaroita ja joka ei haukkuisi. Meitä on täällä noin kaksisataa koiraa, mutta tuollaisen perheen haluamaa koiraa on kyllä vähän haastava löytää. Pikkuisen haastavaa. Hankkisivat pehmolelun.

Niinpä nuo Pet Rescue Finlandin ihmiset tulivat tarhalle ja sanoivat, että porukka, etsikää nyt kaikista häkkien nurkista koiria, jotka on sinne unohtunut. Kurkkikaa ihan joka nurkkaan ja kaappiin ja putsatkaa pölyt ja antakaa meille adoptioon kaikki unohtuneet koirat. Kyllä ne suomalaisille kelpaa. Heh heh. Ymmärrätte kyllä, että ei nuo Pet Rescue Finlandin ihmiset halua mitään pahaa tehdä, päinvastoin. Ei ne halua huijata suomalaisia ja viedä niille pahoja koiria. Jos sellaisia edes on. Enemmän on pahoja ihmisiä kuin pahoja koiria. Ymmärrätte varmaan, että koko pointti on siinä, että on ihan sydäntäsärkevää, jos minunlaiseni kiva koira istuu häkissä vuoden verran ja kaikki paikalliset vain kävelee ohi.

Moni suomalainen, joka on adoptoinut kaltaiseni toivottoman tapauksen, kysyy ihmeissään että miksi tällainen ihana koira ei kelpaa kenellekään ja istuu tarhalla? Onko tässä koirassa sittenkin jotain vikaa? Niinkun yöllä muuttuu vampyyriksi ja syö ihmisiä? Surullisena täytyy vain vastata, ettei minussa ja kaltaisissani ole mitään vikaa. Meidän pahin ongelmamme on, että me unohtuneet koirat olemme usein joko liian ujoja, liian tavallisen näköisiä, liian sekarotuisen näköisiä tai liian keski-ikäisiä. Minun pahin ongelmani on, että olen liian sekarotuisen näköinen. Voitko kuvitella? Pet Rescue Finlandin ihmisille minä olen KAUNIS! Nyt toivotaan, että sinä näille sivuille eksynyt näet myös miten kaunis ja ihana minä olen.

Miten jouduin tarhalle? Omistajani joutui sairaalaan.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!