Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Diuce ♀ leikataan

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2014
Koko: n. 30 cm, 7 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja

Luonne: varsinainen persoonallisuus

In English: Please find information about the adoption process in English and New Owner form at the end of the Finnish text.

10.3.2021

Omistajani sai sydänkohtauksen ja minä tulin tarhalle. Ehkä sanotaan että pääsin tarhalle. Olin nimittäin asunut ulkokoirana itseäni painavampi ketju kaulassani. Millaista sellainen elämä on? Nyt minulla on mahdollisuus löytää oikea perhe, oikea koti. Elämä alkaa nyt.

Kyllä tarhan porukka tykkää katsella touhujani. En ole mikään tavis koira tai näkymätön koira, en sitten millään. Ensin olin tosi iloinen tarhalla, mutta sitten tämä paikka alkoi vähän ottaa päähän. Vankila, ajattelin. Masennuin. Ihan oikeasti, masentunut koira. Makasin pää sementtilattialla enkä liikkunut mihinkään. Lopetin syömisen. En minä muutenkaan siitä koiranruuasta välittänyt. Lihapullat ja raejuusto oli minun juttu.

Tarhan työntekijä ei voinut enää katsoa suruani, vaan otti minut tarhan toimistoon asumaan. Mielialani kohosi heti. Olen ihan 200% rakastunut tähän tarhan työntekijään, joka pelasti minut häkistä toimistoelämään. Kun häntä ei ole tarhalla viikonloppuisin, lakkaan taas syömästä ja masennun. Viikonlopun vapaaehtoiset aina pelästyvät ja rahtaavat minua eläinlääkärille. Ei minussa ole mitään tautia tai vikaa. Sydämeni vain aina murtuu kun en saa olla oman ihmisen kanssa.

Porukoille on aika selvää, millainen koti olisi minulle paras. Rauhallinen yksineläjä, jolla olisi paljon aikaa ja lämmin syli minulle. Rauhallinen pariskunta, sama juttu. Olen yhden tai korkeintaan kahden ihmisen koira. Olen asunut yksin ulkona koko elämäni, nyt ansaitsen ihmisen, joka olisi koko ajan kotona ja hellittelisi minua.

Olen muuten ihmeen siisti tyttö, Ei kertaakaan pisuja häkissä, vaikka kuinka joutuisi pidättelemään. Minut pitää vielä steriloida, olen melko uusi täällä tarhalla. Samalla leikataan vilkkuluomeni, joka on tuollainen punainen ikävä juttu silmässäni.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form
Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!