Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dobis ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 05.2014
Koko: n. 75 cm, 24 kg (laiha)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä, ihmisrakas

13.7.2020

Tämä on dobermanni, sanoi omistajani kun toi minut tarhalle. Rotukoira muka. Mitään papereita minulla ei ole, joten olen varmaan torilta ostettu "muka dobermanni" tai hämäräperäisen kasvattajan "dobermanni ilman papereita". Että olisin halvempi rotukoira. Varmuuden vuoksi, ennen kuin haaveilet minun adoptointijuttua, niin katso dobermannin rotukuvaus. Emme halua, että haaveilet Skodasta ja saat Ferrarin. Jos ymmärrät mitä tarkoitan.

Olin asunut perhessäni jo neljä vuotta ja sitten päädyin tarhalle. Olin perheessä pihankoristus, vahtikoira, koira-aitauksen haukkuja. Emme tiedä kuinka paljon perheeni vietti kanssani aikaa. Joka tapauksessa, kun perheeseen syntyi vauva, niin haukkumiseni häiritsi perhettä. Haukuin liikaa. Sinäkin haukkuisit, jos asuisit yksin, erillä laumasta, pihan perällä jossain kopperossa.

Rakastan ihmisiä, siksi olen täällä sivuilla. Minut voi vaikka laittaa solmuun. Rakastan miehiä myös. Se kannattaa mainita, koska kummallisen usein me tarhakoirat vähän pelätään miehiä. Minulla ei varmaan ole mitään huonoja kokemuksia ihmisestä, minua ei ole lyöty tai potkittu. Minut on vaan unohdettu.

Toiset koirat on minulle vähän vaikea juttu. Olisin onnellisempi ainoana koirana sellaisessa perheessä, joka ei ainakaan ihan aluksi haaveilisi koirapuistokäynneistä ja koirakavereista.

Tarha on minulle vähän stressaava paikka. Painoni oli 34 kg kun tulin, nyt olen laiha 24-kiloinen koira. Tarvisin oman kodin.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-