Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Donatella ♀ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2018
Koko: n. 60 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja

Luonne: super aktiivinen, ihmisrakas, mutta ei pidä muista koirista

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

23.11.2021

Odotan vielä omaa kotia enkä ole saanut yhtään ainoata hakemusta. Mitäs siitä sanot? Eikö kukaan halua upeata, lumivalkoista, rakastavaa koiraa ilahduttamaan arkeaan?

14.7.2021

Olen ollut tarhalla jo tammikuusta 2021 ja se on meidän tarhalla melko pitkä aika. Kotimaassani paikalliset perheet ovat jo alkaneet adoptoida tarhakoiria kiitettävän paljon viimeisten parin vuoden aikana. Koiria on kuitenkin paljon ja pennut, nuoret ja super helpot koirat löytävät kodit nopeasti.

Ei se tarkoita sitä, että minä olisin paha koira. Olen hurjan ihmisrakas ja ihminen voi laittaa minut vaikka solmuun. Olen jämähtänyt tarhalle ehkä sen takia, että olen tosi aktiivinen ja metsästysvaistoinen koira. En tule toimeen muiden koirien kanssa ja pikkukoirat näyttäisivät olevan minulle riistaa siinä kuin joku pupunen.

Silti ihan epistä, että joudun elämään tarhalla. Olen nuori, rakastavainen, iloinen koira. Joku sopiva perhe saa minusta upean ystävän. Sanoinko jo, että olen mahtavan kaunis koira?

Minä olen varmaan aika lähellä Länsisiperianlaikaa. Voisit varmuuden vuoksi lukea rotukuvauksen ennen kaavakkeen täyttämistä. Näillä ihmisillä on sellainen tunne, että minulla voisi olla hyvä mahdollisuus löytää luonnettani ja aktiivisuuttani vastaava upea perhe juuri Suomesta, jonkun mahtavan metsän keskellä asuva aktiivinen, luonnossa liikkuva perhe, jossa saa olla lapsia ja vaikka mitä ihmisiä, kunhan saan olla perheen ainoa karvakaveri. Nyt peukut pystyyn, että juuri se oikea perhe löytyy.

Ai niin, miten jouduin tarhalle? Minut löydettiin tien varrelta talviyönä. Ota siitä sitten selvää.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info

If you want to communikate in English, please use this form application for adoption

Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!