Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Doras Kotiutunut

Koko: n. 50 cm
Ikä: aviolta n. 7 vuotta
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ihana, komea poika

11/2017

Kun minut löydettiin karvaisena ja kurjana tien varrelta ja tytöt rutiininomaisesti etsi minusta mikrosirua ja se laite piippasi, niin riemulla ei ollut rajoja. Vihdoin löytyi koira jolla on siru ja ihan kohta olisin taas omassa kotonani. Tietokannasta löytyi kuin löytyikin omistajieni yhteystiedot ja tytöt soittivat siihen numeroon iloisina, hei, me löydettiin teidän koira. Mitäs luulet omistajat sanoivat? Ai. Itse asiassa, ei me sitä koiraa haluta. Ai te olette koiratarhan ihmisiä, hyvä, pitäkää se koira siellä tarhalla.

Arvatkaa oliko tytöt pettyneitä. Sitten he nielivät pahan mielen ja ajattelivat, että näin huonossa kunnossa olevan koiran omistajat eivät ole hyviä omistajia ja minusta pidettäisiin parempaa huolta tarhalla. Tytöt pesivät minut ja minusta tuli niin kaunis ja ihana, että alkoivat epäillä olinko ollenkaan 7-vuotias koira mitä epäilivät. Uusi hiustyyli teki minusta viisi vuotta nuoremman näköisen. Katso videoni ja arvioi itse.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-


HUOM.
Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?