Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dudlas ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ ikä arvio: 08.2020
Koko: n. 45-50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja
Saapunut tarhalle: 08.2021
Luonne: ystävällinen, pitää ihmisistä, tulee toimeen toisten tyttökoirien kanssa


Dudlas ♂ castrated

Age estimate: 08.2020
Size: 45-50 cm
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 08.2021
Character: friendly, likes people, comes along with female dogs

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

13.10.2021

Hei ja wuh sinne Suomeen!
Minä olen Dudlas, noin vuoden ikäinen veikeä kettukorva ja etsin omaa kotiani.

Päädyin Penkta Kojan tarhalle entisen omistajani menehdyttyä. Surin emäntäni menettämistä kovasti, enkä alkuun luottanut tarhalla oikein yhteenkään ihmiseen, joka yritti lähestyä minua. Viihdyin siis alkuun lähinnä omissa oloissani ja omassa rauhassani, varovasti uutta ympäristöäni tarkkaillen. Viikkoja kului pari, ja hiljalleen stressitasoni alkoivat onneksi laskea ja kriittisin suruaika väistyä, jonka seurauksena minusta alkoi taas kuoriutua se iloinen Dudlas-poika, joka todellisuudessa olen.

Luonteeltani olen ystävällinen ja ihmisrakas veijari. Voi kuitenkin olla, etten ihan ensitapaamisella hyppää yhtä päätä kaikkien kaksijalkaisten syliin, sillä tykkään usein ensin tarkkailla tilannetta hieman kauempaa, ennen kuin rohkaistun valloittamaan uuden ystäväni märillä pusuillani.

Hoitajani kertovat, että minulle etsitään rakastavaa, aktiivista ja nuoren koiran kasvattamiseen sitoutunutta kotia. Matkani kohti niin fyysisesti kuin psyykkisesti tasapainoista nuorta miestä on vielä vaiheessa, sillä olenhan vasta hieman reilun vuoden vanha. Uuden perheeni onkin hyvä valmistautua siihen, että olen henkiseltä tasoltani vielä täysin pentu, vaikka fyysisesti vastaan jo aikuista koiraa.

Hoitajieni mukaan voisin sopia joko ainoaksi koiraksi tai reippaan ja ystävällisen tyttökoiran kaveriksi. Kauhean tarkkoja muita kriteereitä uudelle perheelleni ei ole, mutta omana toiveenani olisi, että uusi kotini sijaitsisi melko rauhallisella asuinalueella ja hyvien lenkkireittien läheisyydessä. Antoisia tutkimusmatkoja metsissä kun ei koskaan voi mahtua elämään liikaa!

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!