Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dzekis (Jack) ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ ikä arvio: 06.2016
Koko: n. 35-40 cm
Sijainti: Liettua, Penkta Koja tarha
Saapunut tarhalle: 06.2021
Luonne: Rohkea ja iloinen veijari.

Dzekis (Jack) ♂ castrated

Age estimate: 06.2016
Size: 35-40 cm
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 06.2021
Character: Funny and brave dog.

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text

10.12.2021

Tiedätkö, tällä hetkellä näillä Pet Rescue Finlandin vapaaehtoisilla olisi 25 koiraa listassa jonossa odottamassa, että ne vapaaehtoiset ehtisi lisätä ne tälle sivulle etsimään omaa kotia. Valita ja editoida kuvat, latailla videoita, tuskailla tän kotisivukoneen kanssa.

25 tarkkaan valittua ja ihanaa koiraa, jotka haluavat päästä Suomeen. No, tuo nyt oli vähän niin kuin vitsi. Nuo ihmiset on niin pehmoja, että ne haluaa löytää kodit kaikille meille koirille, jotka tuijotellaan ruskeilla silmillä tuossa häkin reunalla tai vielä pahempi, tarhan ulkokopeissa. Ne alkaa vollottaa kun tulee aika lähteä tarhalta ja jättää meidät sinne. Valinnaksi näille sivuille riittää, että meillä on suunnilleen neljä jalkaa (siis kolmekin riittää), meidät on hylätty eikä meillä ole kovin pitkää rikosrekisteriä. Siis silleen, että meidät voidaan ottaa tuolta häkistä lenkille ja vähän rapsutella ja ihminen selviää siitä ilman isoja hampaanreikiä. Tiedätkö, että yllättävän moni meistä tarhakoirista on ihan mukavia koiria.

Mites tämä minuun liittyy? Siten, että olin tuolla listan lopuilla, mutta kun pääsin tarhan joulukuvauksiin ja minusta tehtiin ihan sydäntä sulattavan ihana pikku video, niin pääsin jonon ohi ja TADAA - täällä minä poika nyt olen ja aloitan kodinetsinnän. Eihän siis joulutavaraa voi markkinoida joulun jälkeen?

Tarhalla tulen toimeen tyttökoirien kanssa, mutta minulla on ollut haasteita olla kiltti muille poikakoirille. Minua vaan ärsyttää tämä stressaava ympäristö, omassa kotona ja rauhassa olen varmaan ihan normikoira muiden koirien suhteen. Sanoivat, että ennen Joulua pitäisi olla nyt sitten kiltti ja hymyillä muille poikakoirille ja BLAAH BLAAH kaikkea tuollaista.

Minut tuotiin tarhalle kun istuin useita päiviä kerrostalo alueella erään sisäänkäynnin luona ihan kuin jotain odottaen. Sitä jotain ei ikinä näkynyt eikä kuulunut.

Minusta tulee heti mieleen Länsigöötanmaanpystykorva, voisin olla sellainen köyhän miehen versio hienosta ruotsalaisesta rotukoirasta. Voisinko aloittaa vuoden 2022 omassa kotona?

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Yleisverikoe.
- Jos koira on yli 6-vuotias, maksa- ja munuaisarvot, glukoosi, valkuaisarvot.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.


In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!