Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Electra ♀ leikattu

Ikä: n. 5 vuotta
Koko: n. 30 cm / 6 kg
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: puhelias, suloinen pikku tyttö

1.2.2019

Yksi yleisimmistä syistä miksi meitä koiria tuodaan tarhalle on se, että kun juostaan kaduilla niin jäädään auton alle. Näin kävi minullekin.

Me ollaan tosi kalliita tarhoille. Kuvittele nyt, tytöt tulevat hakemaan koiran suoraan onnettomuuspaikalta ja vievät pikapikaa eläinlääkärille, ei väliä mikä päivä ja vuorokaudenaika. Ei ollenkaan väliä onko tarhan tilillä rahaa vai ei, meidät pitää hoitaa. Usein se tarkoittaa leikkausta ja useita käyntejä erikoiseläinlääkäreillä. Missä ovat omistajat jonka vastuulla se kaikki olisi? Hyvä kysymys.

Minulle kävi hurja onni, koska yhtään luuta ei ollut murtunut. Kävin paikallisella eläinlääkärillä röntgenissä ja sitten vielä seuraavana päivänä erikoiseläinlääkärillä, sellaisella professorilla, jonka luokse kaikki maan koirat odottaa jonossa, jos niillä on ongelmia jaloissa tai selässä tai hermostossa.

Näet videolta miten hassusti minä kävelen. Mitään syytä tähän ei ole löytynyt, muuta kuin että trauma onnettomuudesta. Minulle tekisi hyvää päästä uimaan ja hierojalle ja hoitoihin - hups -sellaisia ei oikein vielä ole tarjolla Liettuassa. Koirahierojia ei ole ollenkaan, yksi uima-allas on 100 km meidän tarhalta ja muista terapiamuodoista voi vain haaveilla.

Siksi katselenkin uutta kotia Suomesta. Ehkä jollakin olisi pikkukoiraheikkous ja halua ja aikaa ja rahaa hoidella minua. Minua voi tutkia lisää täällä kotimaassa ja röntgenit on tehty, joten ihan alusta asti minua ei tarvisi lähteä parantamaan. Kuten näet videosta, elämä maistuu enkä näytä yhtään kipeältä enkä onnettomalta.

Ups, muuten, olen vähän remmirähjä ja tykkään muutenkin haukkua. Haukun kun haluan jotain ja kun olen innoissani. Olen puhelias koira.

Electra, sterilized female, about 30-cm (6 kg) about 5-yearsFound after car accident, but no broken bones. Sweet, gets attached to caretaker, likes to bark.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-