Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Faina ♀ leikattu VARATTU

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2019
Koko: n. 35-40 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ujo ja herkkä

1.9.2020

Tulin tänne tarhalle kesäkuussa 2020. Sitä ennen olin toisella tarhalla ja sitä ennen minut löydettiin metsästä. Se oli viime kevättä. Jotkut työmiehet olivat kaatamassa puita ja siellähän minä olin. Metsä oli aika maaseudulla eikä lähellä ollut isoja kaupunkeja, joten oletettavasti olen lähtenyt jostain maatilan pihalta vaeltamaan paremman ruuan perään.

Olen hellän herkkä, anteeksipyytävä olemassaolostani ja uskollinen pikkukoira. Uuden perheeni pitäisi olla kovasti kärsivällinen kanssani. Kaikki uusi on pelottavaa. Tarvitsen rauhallisen, ymmärtäväisen, koirakokemusta omaavan uuden kodin.

Kuulin, että suomalaisilla on sellaista hiljaista kärsivällisyyttä ja lempeyttä meidän ujopiimäkoirien kanssa. Etteivät suomalaiset ihan heti luovuta.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-