Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

FainaKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2018
Koko: n. 33 cm, 5 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: kiltti, iloinen, kaikkien ystävä

17.11.2019

Tulin tarhalle syyskuussa 2019 ja olin aluksi tosi ujo. Tarhalla oli paljon haukkuvia koiria ja minulle maalaistytölle se oli vähän liian jännää. Totuin kuitenkin nopeasti uuteen kotiini ja olen ihan iloinen ja vikkelä pikkutyttönen. Rakastan lenkkejä vapaaehtoisten kanssa ja toiset koirat ja lapset on kivoja.

Minulla on nyt mahdollisuus uuteen elämään ja se on tosi hyvä juttu. Entinen omistajani ei nimittäin välittänyt minusta. Tarhan tytöt tulivat kylääni hakemaan yhtä koiraa josta oli soitettu ja minun omistajani, joka asui naapurissa, kysyi heti ottaisitteko tämänkin koiran. Miksi? Koska en tarvitse sitä enää. Minulla oli ollut vahinkopennut ja yleensä ihmiset ei tykkää siitä. Liikaa vaivaa. Olin ulkokoira, koirankoppikoira, ketjukoira ja täysi rasite omistajalleni.

Sitä on joskus vaikea ymmärtää. Katso nyt minua! Olen viisikiloinen päivänpiristys ja rakkauspakkaus. Miten ihmeessä voin olla kenellekään rasite!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-