Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Flintas ♂ leikattu

Syntymäaika/ ikä arvio: 02.2011
Koko: n. 35 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja
Saapunut tarhalle: 02.2021
Luonne: iloinen, ystävällinen, ihmisrakas


Flintas ♂ castrated

Age estimate: 02.2011
Size: 35 cm
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 02.2021
Character: happy, friendly, loves people

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

21.11.2021

Hei,
Minä olen Flintas, ja etsin omaa kotiani.

Koko kymmenvuotinen elämäni on ollut hylätyksi tulemista kerta toisensa jälkeen. Olen kulkenut kotikylääni ristiin rastiin maatilalta toiselle, ja yrittänyt löytää omaa parasta ystävääni, mutta turhaan. Kukaan ihminen ole koskaan oikein rakastanut minua. Olen kuulemma aina ollut jollakin tavalla riittämätön; yhden mielestä olin liian suuri, toisen mielestä taas liian pieni ja kolmannen mielestä taas en tarpeeksi komea. Aina jokin minussa on ollut huonommin kuin toisessa koirassa, ja siksi kukaan ei ole koskaan halunnut ottaa minua hoiviinsa.

Vaikka viimeisinkään kotikokelaspaikkani ei halunnut pitää minua, niin sen sijaan, että he olisivat ajaneet minut kadulle, he toivatkin minut tänne, Penkta Kojan tarhalle. Se oli heiltä todella kilttiä, sillä täällä ympärilläni on ensimmäistä kertaa ihmisiä, jotka huolehtivat minusta. Pidän olojani täällä ihan hyvinä, mutta hoitajani kertovat minulle, etten voi jäädä tänne pysyvästi. Minulle pitää kuulemma löytää koti, sellainen ihan oikea asumushökkeli, jossa minua odottaisivat ihka omat ihmiseni, ihka oma rakastava perheeni.

Millaiseen perheeseen olisin sitten sopiva?

Luonteeltani olen mitä ihastuttavin ja mutkattomin herrasmies. Rakastan ihmisiä, ja kiinnynkin minusta huolehtiviin kaksijalkaisiin syvästi. Koska vauhdikkaimmat vuoteni ovat jo takanapäin, olisi minulle parasta päästä kotiin, missä saisin nauttia rauhalliseen tahtiin –todennäköisesti elämäni onnellisimmista– (eläke)vuosista.

Haluaisitko sinä tarjota minulle loppuelämäni kodin? <3

Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.

Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikkoja, kuukausia, vuosia?
Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata.

Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä.

Yleisiä seniorikoiran terveyshaasteita ovat sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?

Jos vastaus on kyllä, seniorikoirat ovat mitä ihanampia perheenjäseniä ja kiitollisia niin vähästä - kunnon levosta, pikkulenkeistä, rapsutuksista ja nameista. Mikään ei ole palkitsevampaa, kuin tarjota seniorikoiralle hänen ansaitsemansa loppuelämä ihmisen parhaana ystävänä. <3

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!