Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Fredis KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 07.2017
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: vähän ujo hellämieli

2.6.2020

Tulin tarhalle helmikuussa 2020, koska omistajani, maaseudun asukas, oli päästänyt koiransa lisääntymään villisti ja ylijäämäkoirista piti päästä eroon. Taas yksi osoitus siitä, että koirien sterilointi olisi yksi paras tapa pitää tarhat tyhjinä.

Minä päädyin tarhan sadan koiran joukosta tänne Pet Rescue Finlandin sivuille ihan hassun pikkujutun takia. Meidän tarhalta on nimittäin lähtenyt Suomeen kaksi koiraa, jotka ovat ihan saman näköisiä kuin minä. Siis heti kun tulin tarhalle niin tytöt ajatteli että tämä poika on Suomi materiaalia. Minun onneni!

Sen lisäksi luonteeni on kultaa. Olen pikkaisen ujopiimä aluksi, mutta kun tutustun uuteen ihmiseen niin olen sylivauva ja pusupoika.

Ai niin, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Minut on sirutettu nimellä Fredis, mutta tarhan tytöt kutsuvat minua nimellä Rikis.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-