Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Frizbis nyk. Frisbee KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 02.2013
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä ja rohkea

18.11.2019

Vuoden päivät olen ollut täällä tarhalla ja omaa kotia ei löydy. Täällä kävi suomalaisia koiraihmisiä ja he tykkäsivät leikkiä kanssani. En vaikuta ollenkaan melkein seniorikoiralle. Olen rohkea, leikkisä, ystävällinen ihmisille ja muille koirille.

Minut löydettiin autotien varrelta onnettomuuden jäljiltä ja eläinlääkärit joutuivat korjaamaan lonkan murtumaa. Paraneminen sujui tosi hienosti ja olen kuin uusi koira. Jos tykkäät palloleikeistä ja iloisesta seurasta, olen koirasi!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-