Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Gasparo KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 01.2018
Koko: n. 60 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä, aktiivinen, energinen

17.7.2019

Liettuassa ei ole enää tappotarhoja. Jos vuonna 2009 Vilnan kunnallisella tarhalla nukutettiin 5000 koiraa, niin vuonna 2017 enää 15 sairasta koiraa. Tilanne paranee koko ajan. Miten se liittyy minuun, maailman komeimapaan husky-mixiin? Sikäli, että jotkut pienempien kuntien tarhat taistelevat yhä koirien lukumäärien kanssa ja kun joku karvanaama on kuluttanut häkin lattioita 14 päivää, niin jotain pitää tehdä.

Usein vastaus on yksityiset tarhat. Kunnalliset tarhat soittavat heille ja ilmoittavat hyvistä, nuorista ja terveistä koirista, joita kukaan ei ole hakenut pois määräajan kuluessa. Koirista, joille he mielelllään soisivat uuden mahdollisuuden ihmisen parhaana ystävänä.

Niinkuin minä. Kylläpä minua onnisti. Minulla on varmaan ollut joskus perhe, sillä osaan istua ja antaa tassua. Mitä tapahtui perheelleni, voimme vain arvailla. Rakastan leluja. Olen aktiivinen, energinen, nuori poika. Tulen toimeen tyttökoirien kanssa, poikakoirien kanssa minua ei ole vielä testattu. Olen varmaan huskymixi, koska osaan puhua viehättävästi. Jos rakastat naapureitasi, unohda minut. Jos olet metsien ja peltojen valtaaja, luontoa rakastava aktivisti, olen ystäväsi seikkailuissasi.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa


Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-