Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Glamour ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 07.2017
Koko: n. 60 cm, 21 kg (laiha)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: rohkea, leikkisä

25.6.2020

Joillekin koirille tarha on ihan taivaallisen ihana paikka. Niinkuin minulle. Ei minua haittaa meteli ja kimppakämppä muiden koirien kanssa. Ruoka tulee säännöllä, pääsen ulos kaksi kertaa päivässä ja kukaan ei ole minulle paha. Mitä muuta koira voi haluta elämältään?

Olen vieläkin kovin laiha. Tulin tarhalle toukokuussa ja laihuuden lisäksi kaulapannan virkaa ajava naru oli kaivautunut ihooni. Ikuinen arpi ja muisto menneisyydestäni. Ihmiset, jotka toivat minut tarhalle sanoivat löytäneeni minut kadulta. Ota sitten selvää. Saattaa olla totta, saatoin myös olla heidän tarpeeton koiransa.

Olen varsinainen vekkuli ja ilopilleri täällä tarhalla. Nuori, leikkisä, iloinen. Kun lähden lenkille, niin juoksen ihmisen ympäri kierros toisensa jälkeen kunnes rauhoitun. Joskus leikkini ovat rajuja ja otan ihmisen kädestä vähän liian kovasti kiinni. Polkypyöriin ja ohikulkeviin ihmisiin en ole kiinnittänyt huomiota.

Olen aktiivisen perheen koira ja valmis koirakouluun!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-