Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Greisi ♀ leikattu KOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 01.2017
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: rohkea ilopilleri

3.6.2020

Olen ollut tarhalla tammikuusta 2020 koska kävin tarpeettomaksi omistajalleni. Jonkinlainen lopputalven siivous heillä käynnissä. Ops, laitetaanko nämä vanhat pyyhkeet roskiin, tämä rikkinäinen pöytä kiertoon ja tämä tarpeeton koira tarhalle :)

Olisi niin kiva jos yhden roska olisi toisen aarre. Tarhan tytöt näkevät niin ihmeellisiä koirakohtaloita. Tarpeeton ulkokoira Liettuan maaseudulta muuttaa Suomeen ja nukkuu nassukki silkkityynyllä omistajan vierellä ja pukee talvitakin päälleen ja syö ekologista lihaa. Liettualaiset omistajat muuttavat ulkomaille ja tuovat koiran tarhalle, koska koiraahan ei voi ottaa mukaan kun muuttaa pois maasta ja kas kummaa, perhe Englannista adoptoi koiran ja koira lähtee häntä heiluen ja EU-passi kainalossa ulkomaille.

Toivottavasti minullekin kävisi niin onnekkaasti. Olen iloinen, huoleton, rohkea koira, elämä edessäni. Rakastan ihmisiä. Tulen toimeen muiden koirien kanssa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-