Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Gruvis KOTIUTUNUT

Syntymäaika/ Ikä arvio: 11.2018
Koko: n. 30 cm (7 kg)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: kaikkien ystävä

23.12.2019

Hups tytöt hyppää autoon ja ajaa sadan kilometrin matkan ihan kuin tuosta vain. Minä olin pienen kunnan tarhalla ja se pelottava 14 päivän aika oli mennyt umpeen. Tuo kunnallinen tarha ei voi odottaa. Onneksi tarhalla on töissä hyviä ihmisiä. Miksi lopettaa kivoja, nuoria koiria? He soittavat yksityisille tarhoille ja me päästään turvaan odottamaan omaa, oikeaa kotia.

Olen suloinen kaikkien kaveri. Miksi olen koditon, kuka tietää? Ehkä omistajani piti minua pihakoirana ja lähdin hajujen perässä maailmalle. Ketjukoiran elämä on ikävää ja yksinäistä. Toivottavasti pääsen ihmisen parhaaksi ystäväksi.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-