Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hanis ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 02.2017
Koko: n. 30 cm, 2,6 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen, rohkea

3.7.2020

Meinasin jäädä auton alle! Ottaen huomioon miniminikokoni, niin on ihan ihme, että säilyin hengissä. Ystävällinen autoilija otti minut talteen ja ryhtyi etsimään omistajiani. Pian hän saikin soiton omistajani aikuisilta lapsilta. Olivat lapset jo vähän hermostuneita minun seikkailuihini, tai lähinnä siihen, että minun 80-vuotias omistajani päästi minua koko ajan yksin kaupungille juoksentelemaan. Omistajani elämänhallinta oli jo vähän hakusessa ja minä sain siitä kärsiä.

Yhdessä sitten minut pelastanut autoilija ja omistajani aikuiset lapset päättivät, että ehkä minun pitäisi löytää parempi koti. Näin päädyin tarhalle.

Kiltti, iloinen, rohkea. Olen ihan unelmalemmikki. Olen tietenkin sekarotuinen tarhakoira, mutta erehdyttävän paljon Venäjäntoyn näköinen otus. Siksi olisi kiva, että kun laitat minusta kaavakkeen vetämään, niin tiedät, että en ole vain söpö pieni koira, vaan OIKEA koira, joka tarvitsee koulutusta ja liikuntaa ja jolla saattaa olla luonnetta vaikka muille jakaa. Älä jätä kaavaketta, jos haluat vain minut vain siksi, että asuntosi on pieni tai että pikkukoira tulee halvaksi kun syö vähän.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-