Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hugas ♂ leikattu

Ikä/ syntymäaika arvio: 2016
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: leikkisä, oppivainen nuori poika

22.4.18

Omistajani toi minut tarhalle kuonokopan kanssa ja sanoi, että olen agressiivinen. Aluksi olinkin tosi epäluuloinen kaikkia ihmisiä kohtaan. Sitten yksi tarhan vapaaehtoinen otti minut projektikseen. Hän käveli tosi pitkiä lenkkejä kanssani, niin että pääsin nuuskimaan uusia hajuja ja juoksemaan kunnolla. Muutuin paljon rauhallisemmaksi. Aloin leikkiä leluilla ja opin paljon käskyjä.

Olen yhä epäluuloinen ihan uusia ihmisiä kohtaan. Menneisyyteni takia en ole lapsiperheen koira enkä koira perheeseen, joka etsii ensimmäistä koiraansa. Olen aktiivisille ihmisille, joilla on paljon kokemusta koirankielestä ja jotka rakastavat tehdä töitä koiran kanssa. Palkitsen työn satakertaisesti, minusta tulee mahtavan ihana ystäväsi. Sitä paitsi olen ihan nuori koira. Koko elämäni on edessäni.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-