Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ice ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ ikä arvio: 08.2020
Koko: n. 20-30 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua, Penkta Koja
Saapunut tarhalle: 08.2021
Luonne: iloinen, kiltti, ystävällinen


Ice ♂ castrated

Age estimate: 08.2020
Size: 20-30 cm
Location: Lithuania / Penkta Koja shelter
At the shelter: 08.2021
Character: happy, kind, friendly

In English: Please find information about the adoption process in English and application for adoption at the end of the Finnish text.

31.10.2021

Wuh!
Minun nimeni on Ice ja etsin ihka omaa kotiani.

Päädyin kesän lopulla tarhalle ystäväni Oasiksen kanssa. Omistajamme oli hylännyt meidät talonsa pihamaalle vailla minkäänlaista ruokaa tai juomaa. Olimme löytöhetkellämme todella huonossa kunnossa. Muistan, kuinka en pystynyt pysymään edes jaloillani, sillä kärsin niin suuresta ravinnonpuutteesta ja vesihukasta.

Ulkonäöltäni hoitajani sanovat minun olevan mitä veikein ilmestys: Melko neliskulmainen pää, lyhyet räpylämäiset jalat, pitkä selkä ja lähes aina iloisena vispaava, taivasta kohti kurottava häntä. Kaikista erityisintä minussa on kuitenkin tumman ruskeat silmäni. Niihin kuulemma uppoaa ihan tahtomattaankin.

Vaikka nimeni suomalaisittain tarkoittaakin jäätä, ei luonteessani ole mitään kylmään tai kovaan viittaavaa. Päinvastoin, olen mitä lämminhenkisin, iloisin ja kiltein nuoren miehen alku, joka ei epäröi näyttää kiintymystään ja rakkauttaan ihmisille lämpimien –ja märkien– suukkojen saattelemana.

Minulle etsitään koiralähtöisesti ajattelevaa, nuoren koiran kasvatukseen sitoutunutta kotia. Evääni elämään eivät ole olleet herkullisimmasta päästä, mikä on johtanut siihen, ettei fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen kehitykseni ole ehken niin korkealla tasolla kuin monella toisella reilun vuoden ikäisellä korvakorvalla. Toivon hartaasti, että tuleva perheeni malttaa olla kohdallani kärsivällinen, kun totuttelen uuteen unelmaelämääni kotikoirana ja rakastettuna perheenjäsenenä.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä. Koirilla on lakisääteinen raivotautirokotus sekä matkaviikolla annettu matolääkitys ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan. Tautitestaukset ja tehosterokotukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti.


Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptiota!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat
1) Adoptio info
2) Terveystietoa
3) Tietoa multiresistenssistä
4) Ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää adoptiohakemuksen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: Adoptiohakemus

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maanteitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Kulukorvauksesta maksetaan yhden koiran sterilointi Liettuan maaseudulla, joten adoptoimalla koiran kauttamme, autat heti ja suoraan vähentämään vahinkopentujen syntymistä ja hylättyjen koirien joutumista heitteille ja tarhoille.

In English

If you want to adopt a dog, please read the "Adoption info" and fill out the "application for adoption". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.
Adoption info
If you want to communicate in English, please use this form application for adoption.


Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!